Tervetuloa punaiselle matolle!

Etsimme myyjiä Red Carpet -ryhmittymän eri yrityksiin. Pääset osaksi monipuolista tiimiä, koska me teemme tapahtumia, festaria, elokuvia, markkinointiviestintää, ohjelmistokehitystä, kuten nettisivuja ja appeja sekä autamme kehittämään liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin.  

Tulet toimimaan osana punaisen maton tiimiä. Toimenkuvasi on buukata tapaamisia, esitellä Red Carpetin mahdollisuuksia, tehdä tarjouksia, pitää tapaamisia asiakkaan kanssa ja kehitellä uutta yhdessä muun luovan tiimin kanssa. Ja tietysti kasvaa asiakkaitesi tarinassa. Eli myydä. 

Sinun ei tarvitse pelätä jääväsi yksin, vaan teet töitä myyntitiimissä kera muiden huippumyyjien sekä muun ryhmittymän tiimin. Teemme töitä hybridisti, meillä on toimistot sekä Hyvinkäällä että Helsingissä. 

Haemme myyjiä, jotka ottavat ryhmittymässämme yhden tai muutaman yrityksen asiakkuudet haltuun oman osaamistasosi mukaisesti. Mahdollisuuksia on seuraavissa yrityksissä: 

Odotamme sinulta seuraavia taitoja:

Meillä ei ole pitkiä vaatimuslistoja, vaan asenne aidosti ratkaisee. Ihannehakijamme on joko myyntiuran alkutaipaleella oleva motivoitunut ja aidosti myynnin mahdollisuutena näkevä tulevaisuuden talentti tai b2b-myyntitaustainen seuraavan urastepin tavoittelija. Yhteistä on, että henkilöllä on aito halu kehittyä ja nälkä tehdä tulosta.  

Kaupallinen koulutus ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Suomen kielen on oltava sujuvaa, sillä suurin osa asiakkaistamme asioi suomeksi.  

Toivomme sinun olevan energinen, positiivinen ja oma-aloitteinen. Parhaat onnistumiset tehdään parhaiden talenttien kanssa, joten meillä ei ole tilaa ikäville tyypeille.

Edellytykset:

 • Periksiantamattomuutta ja kunnianhimoa
 • Erinomaista suomen kielen taitoa
 • Halua oppia ja kehittyä
 • 18 vuoden ikää

Etsimme myyjiä ryhmittymän eri yrityksiin, tässä lisää yrityksistä ja tarpeista:

Red Carpet Event
Etsimme tapahtumamyynnin ammattilaista, jolla on jo muutaman vuoden kokemuksen tapahtumien tarjoamisesta yritysmaailmassa. Arvostamme valmiita verkostoja yrityksissä ja rohkeaa asennetta uusien luomisessa. 

Työpaikkasi voi sijaita Helsingissä tai Hyvinkäällä. 

Event tuottaa yritystapahtumia henkilöstötilaisuuksista asiakastilaisuuksiin koko Suomen alueella.  

Red Carpet Film & TV
Etsimme sinua liikkuvan kuvan ammattilainen, joka tiedät minkälaisen videon asiakas tarvitsee, kun sana video on mainittu asiakaspalaverissa tai puhelussa. 

Ymmärrät jo ehkä valmiiksi mitä liikkuvan kuvan tuotanto tarkoittaa myynnissä, kun kyseessä on tv- tai somemainos tai vaikka brändifilmi. Olet ehkä ollut myös yhteistyökumppanimyyjänä tv-sarjoissa ja kotimaisissa elokuvissa. 

Ja mikä parasta: Yksin ei tarvitse keksiä ja tehdä kaikkea! Riittää, että saat asiakkaan kiinnostumaan liikkuvan kuvan eri mahdollisuuksista markkinoinnissa ja luova tiimimme tarttuu kanssasi toimeen. Sinua tukee myynnissä joukko luovan suunnittelun ammattilaisia käsikirjoittajista ohjaajiin ja tuottajiin. 

Red Carpet Consultingin 

 • Vähintään muutamien vuosien menestyksellinen kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä b2b-asiakkaille 
 • Kyky kuunnella herkällä korvalla asiakasta, tunnistaa tämän haasteita sekä muodostaa kokonaisvaltainen näkemys asiakkaalle arvoa tuottavista ratkaisuista 
 • Vähintään muutamien vuosien kokemus esim. markkinointi- ja markkinointiviestintäpalveluiden ja/tai asiakasymmärrystä syventävien tutkimuspalveluiden myynnistä 
 • Ymmärrys ja kokemus muotoiluajattelusta ja palvelumuotoilun soveltamisesta liiketoiminnan kehittämisessä katsotaan vahvaksi eduksi 
 • Vahvat viestintä-, ja tiimityötaidot 

Tokka Solutions
Olemme innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut monipuolisten verkkosivujen, applikaatioiden ja integraatioiden suunnitteluun sekä kehittämiseen.

Etsimme joukkoomme kokenutta ja tuloshakuista B2B-myyjää vahvistamaan myyntitiimiämme ja auttamaan meitä saavuttamaan uusia asiakassuhteita sekä kasvutavoitteitamme. 

Tehtävän kuvaus: 

 • Aktiivinen uusasiakashankinta B2B-sektorilla 
 • Neuvotella ja solmia sopimuksia ohjelmisto- ja teknologiaprojekteista 
 • Identifioida asiakkaiden tarpeita ja tarjota heille räätälöityjä ratkaisuja 
 • Ylläpitää ja vahvistaa pitkäaikaisia asiakassuhteita 
 • Raportoida myyntitilanteesta ja seurata myyntitavoitteita 

Toivomme: 

 • Vahvaa kokemusta B2B-myynnistä, eritoten ohjelmistojen tai teknologioiden parista 
 • Loistavat neuvottelu- ja viestintätaidot 
 • Kyky ymmärtää teknisiä käsitteitä ja välittää niitä selkeästi asiakkaille 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan, etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden kehittää uraasi.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Toni Eurasto +358 45 656 7323

Miltä siis kuulostaa, lyötäisiinkö kättä päälle?  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tästä

Avoimet työpaikat

Näytä kaikki ilmoitukset
Hae paikkaa tästä!

Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakas- ja työntekijäkokemuksia.

  Lataa CV (max 10Mb)

  Muut liitteet (max 10Mb)

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAn avulla ja Googlen tietosuojakäytännöt, sekä käyttöehdot ovat voimassa.

  ASIAKKAAT OVAT KEHITTÄMISEN KESKIÖSSÄ

  Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?