KANTTI-SEMINAARI

TULEVAISUUS SYNTYY VAIKUTTAVISTA TEOISTA

28.8.2020, HYVINKÄÄSALI

KIITOS KAIKILLE KANTTI-SEMINAARIIN OSALLISTUNEILLE!

Murrosajat ovat poikkeuksellisia jaksoja, joissa ihmisille, yrityksille ja jopa kokonaisille yhteiskunnille avautuu tilaisuus kyseenalaistaa menneitä ajattelumalleja ja määrittää uusi suunta. Siellä missä historian polkuihin lukittuneet näkevät kaaosta, siellä uskaliaat näkevät vaikuttamisen mahdollisuuden ja käynnistävät tekojen sarjan, joiden tarkoituksena on muuttaa maailmaa.

Kantti-seminaarissa kuulemme rohkeista teoista ja niiden vaikutuksista. Puhumme ja käymme dialogia niistä valinnoista, jotka ovat vaikuttajien agendalla juuri nyt. Sukellamme syvemmälle siihen mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jos kerran emme voi palata vanhaan. Mietimme tekoja, niiden seurauksia ja sitä mitä tapahtuu seuraavaksi. Kantti on Henri Hyppösen ja Antti Luusuaniemen kuratoima kokonaisuus.

OHJELMA

Kantti järjestetään 28.8.2020 Hyvinkääsalissa klo 11.00-16.00. Seminaariin sisältyy  elämyksellinen seminaariohjelma sekä verkostoituminen niin paikan päällä kuin virtuaalisesti osallistuville. Hyvinkääsalissa osallistuville tarjolla lisäksi lounas. Lippuja paikan päälle on tarjolla rajoitetusti!

  • 11.00-13.00 Seminaariohjelma
  • 13.00-14.00 Lounas
  • 14.00-16.00 Seminaariohjelma jatkuu
  • 16.00 alkaen Verkostoitumista rennoissa tunnelmissa Red Carpetin Kulttuuriterassilla Hyvinkään kirjastoaukiolla. Sisäänpääsy seminaarilippua näyttämällä.

PUHUJAT

Kantti koostuu uutta luovista puheenvuoroista, keskusteluista tulevasta suunnasta sekä teoista ja tekijöistä, joilla on ollut kanttia luoda tulevaisuutta. Seminaarissa puhujina toimivat eri alojen asiantuntijat ja vaikuttajat. Tapahtuman solistina ja Kantin kapelimestarina toimii Osmo Ikonen.

Julkaisemme lisää puhujia ohjelmistoon kesän aikana.

Antti Luusuaniemi

Antti Luusuaniemi on kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja. Luusuaniemi on Red Carpet -festarin perustaja sekä taiteellinen johtaja.

Henri Hyppönen

Henri Hyppönen on kirjailija, luova johtaja, yrittäjä, puhuja ja tv-esiintyjä.

Esko Aho

Esko Aho on kokenut poliitikko ja yritysjohtaja. Nykyään Aho toimii Venäjän suurimman pankin, Sberbankin, hallituksessa sekä amerikkalaisen JPMorgan suurpankin neuvonantajana.

Kirsi Piha

Kirsi Piha on suorapuheinen ja nopea viestinnän sekä muutoksen asiantuntija.

Heikki Hiltunen

Hiltunen on toiminut vuodesta 2017 oululaisen iLOQ Oy:n toimitusjohtajana, sekä toimii myös Jääkiekon SM-liiga Oy:n ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n puheenjohtajana.

Lauri Reuter

Lauri Reuter on biotekniikan tohtori ja tulevaisuuden ruoan asiantuntija.

Sirpa Tuomi

Sirpa Tuomi on Nesteen markkinointijohtaja, joka on saanut Mainonnan Monitaho -tunnustuksen vuonna 2019 pitkäjänteisestä, innovatiivisesta ja vaikuttavasta brändityöstä.

Enni-Kukka Tuomala

© Jonathan Chan

Enni-Kukka Tuomala on kansainvälisesti vaikuttava suomalaissyntyinen empatiasuunnittelija ja taiteilija.

Seuraa Kanttia somessa

#kanttiseminaari #redcarpetevent #tulevaisuus #teot

YHTEISTYÖSSÄ

Elämykset ovat elämän suola

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?