Red Carpet Restaurants ja punaisen maton master chefit kokkaavat vaikka vaikka kuusen nokassa, jos asiakas niin haluaa. Me tuomme tapahtumaasi Suomen parhaan hampurilaisen tai Bocuse d’Or tasoisen illallismenun.

Vaikka laadukkaat tarjoilut ovat osa onnistunutta tapahtumaa, on hyvä fiilis sitäkin tärkeämpi. Meidän avullamme luot tapahtumaasi oikeanlaisen tunnelman, jossa vieraat varmasti viihtyvät. Kerro meille mitä haluaisit tarjota tapahtumassasi, me teemme loput.

Ota yhteyttä

KULTTUURITERASSI

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän. Kesäterassi tarjoaa paikallisille artisteille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen. Terassi on auki säävarauksella maanantaista lauantaihin.

Kulttuuriterassilla nähdään niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä pitkin kesää. Terassille on suunnitteilla musiikin lisäksi myös standup-keikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. Tulevista tapahtumista ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Kulttuuriterassin someissa. Tapahtumat järjestetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmille ajankohdille.

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän.

PREMIUM LOUNGE, RED CARPET -FESTARI

Olemme järjestäneet Red Carpet -festarin Premium Loungea ensimmäisestä festivaalivuodesta 2017 lähtien. Premium Lounge huokuu punaisen maton taikaa, josta ei salamavalojen räiskettä ja glamouria puutu. Premium Loungen vahvuutena on aina ollut laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut, sekä korkealuokkaiset esiintyjät ja vieraat.

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla

Terassi avataan to 26.5. ja on auki säävarauksella elokuun loppuun asti. Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat sekä muut lisätiedot löydät Kulttuuriterassin somekanavista Facebookista ja Instagramista.

Tule yksin tai kavereiden kanssa viettämään unohtumattomia kesäiltoja terassille!