RED CARPET
RESTAURANTS

Red Carpet Restaurants ja punaisen maton master chefit kokkaavat vaikka vaikka kuusen nokassa, jos asiakas niin haluaa. Me tuomme tapahtumaasi Suomen parhaan hampurilaisen tai Bocuse d’Or tasoisen illallismenun.

Vaikka laadukkaat tarjoilut ovat osa onnistunutta tapahtumaa, on hyvä fiilis sitäkin tärkeämpi. Meidän avullamme luot tapahtumaasi oikeanlaisen tunnelman, jossa vieraat varmasti viihtyvät. Kerro meille mitä haluaisit tarjota tapahtumassasi, me teemme loput.

KULTTUURITERASSI

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän. Kesäterassi tarjoaa paikallisille artisteille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen. Terassi on auki säävarauksella maanantaista lauantaihin. 

Kulttuuriterassilla nähdään niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä pitkin kesää. Terassille on suunnitteilla musiikin lisäksi myös standup-keikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. Tulevista tapahtumista ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Kulttuuriterassin someissa. Tapahtumat järjestetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmille ajankohdille.

PREMIUM LOUNGE, RED CARPET -FESTARI

Olemme järjestäneet Red Carpet -festarin Premium Loungea ensimmäisestä festivaalivuodesta 2017 lähtien. Premium Lounge huokuu punaisen maton taikaa, josta ei salamavalojen räiskettä ja glamouria puutu. Premium Loungen vahvuutena on aina ollut laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut, sekä korkealuokkaiset esiintyjät ja vieraat.