Asiakaskokemuksen Maestromme:

Meidän myyntitiimimme ei pelkästään sulje diilejä, vaan he omistautuvat asiakkuuksien koko elinkaaren hoivaamiseen – hankinnasta, ylläpidosta aina kasvattamiseen saakka. Asiakkuusvastaavamme eivät vain seuraa trendejä, vaan he luovat niitä yhdessä huippuluovan tiimimme kanssa.

Miten me teemme sen?

1. Vaikuttava Suunnittelu: Asiakkuusvastaavamme eivät ainoastaan hoida asiakkaita, vaan he suunnittelevat ja luovat vaikuttavia vaikuttajamarkkinoinnin strategioita. Luova tiimimme on heidän rinnallaan, loihtien konsepteja, jotka todella erottuvat.

2. Monipuoliset Asiakasportfoliot: Asiakkuus ei ole meille vain numero. Se on nimetty, hoidettu ja kasvatettu yhteistyö, joka kattaa niin uudet kuin jo olemassa olevat asiakkaat. Portfoliomme on taideteos, jossa jokainen asiakkuus on oma tarinansa.

3. Innovaatio Myynnissä: Luova tiimimme ei ole vain taustalla – he ovat voima myynnin takana. Ideoiden virta ei koskaan tyrehty, ja he vastaavat myynnin materiaalien kehityksestä ja ylläpidosta.

Haluamme olla enemmän kuin myyntitiimi; haluamme olla asiakkuuksien kumppaneita ja innovaation airut. Liity mukaan, kun luomme yhdessä tarinoita, jotka jäävät mieleen. Olemme täällä, missä asiakaskokemus muuntuu taiteeksi!

Verkostoidu kanssamme

Asiakkuustiimimme

Tomi Karmaluoto, liiketoimintajohtaja

Tomi Karmaluoto

Strategisti

Risto Oksanen, kumppanuudet

Risto Oksanen

Asiakkuusvastaava

Toni Eurasto, myyntijohtaja

Toni Eurasto

Myyntijohtaja

Jarno Mansikka

Asiakkuusvastaava

Eero Manninen

Asiakkuusvastaava

Kai Flang

Asiakkuusvastaava

Hae paikkaa tästä!

Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakas- ja työntekijäkokemuksia.

    Lataa CV (max 10Mb)

    Muut liitteet (max 10Mb)

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAn avulla ja Googlen tietosuojakäytännöt, sekä käyttöehdot ovat voimassa.

    ASIAKKAAT OVAT KEHITTÄMISEN KESKIÖSSÄ

    Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?