Tervetuloa Red Carpetin Maailmaan – Missä Unelmat Muuttuvat Todellisuudeksi!

Red Carpet kutsuu sinut mukaan tiimiin, missä luomme menestyksen tarinoita yhdessä! Etsimme intohimoisia ammattilaisia, jotka eivät vain seuraa, vaan luovat trendejä. Haluamme joukkoomme visionäärejä, jotka haluavat olla mukana tuomassa elämään syvyyttä, tunteita ja unohtumattomia hetkiä ensiluokkaisten tapahtumien, laadukkaiden elokuvien ja innovatiivisen ohjelmistokehityksen kautta.

Miksi valita Red Carpet?

 • Luova Syke: Meillä jokainen päivä on mahdollisuus luoda jotain ainutlaatuista. Olemme tiimi, joka hengittää luovuutta ja rakastaa haasteita.
 • Tunteiden Tulkki: Tuomme tapahtumiimme, elokuviimme ja ohjelmistoihimme tunnetta. Haluamme, että jokainen kokemus on syvällinen ja unohtumaton.
 • Digitaalinen Tulevaisuus: Meidän strategiamme ei ole ainoastaan seurata aikaa, vaan luoda sitä. Haluamme olla digitaalisen tulevaisuuden edelläkävijöitä, ja siksi tarvitsemme juuri sinut mukaan joukkoomme.

Liity Red Carpetin tiimiin, missä jokainen päivä on mahdollisuus luoda, inspiroida ja vaikuttaa. Auta meitä viemään strategiamme digitaaliseen tulevaisuuteen ja ole osa tarinaa, joka jää elämään!

Urapolut

Avoimet työpaikat

Kahvilatyöntekijöitä Lettovilla Café & Wineen

Hae osaksi Röykkä Resortin ainutlaatuista tapahtumaympäristöä!

Tutustu työpaikkaan

Avoin hakemus punaisen maton tiimiin

Ou nou! Eikö tällä hetkellä ole avoimia paikkoja, mutta haluaisit ehdottomasti tiimiin? Laita meille avoin hakemus ja katsotaan, että löytyisikö sinulle paikka meiltä.

Tutustu työpaikkaan

Hae paikkaa tästä!

Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakas- ja työntekijäkokemuksia.

  Lataa CV (max 10Mb)

  Muut liitteet (max 10Mb)

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAn avulla ja Googlen tietosuojakäytännöt, sekä käyttöehdot ovat voimassa.

  ASIAKKAAT OVAT KEHITTÄMISEN KESKIÖSSÄ

  Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?