Tietosuojaseloste

Rekisterin haltija

Sivuston omistaa
RCFF Group Oy
Y-tunnus: 3096136-3
info@redcarpetgroup.fi

Tietojen käsittely ja turvallisuus

Olemme sitoutuneet noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja kansallista tietosuojalakia. Näiden tarkoituksena on antaa parempi suoja henkilötiedoillesi ja enemmän keinoja hallita tietojesi käsittelyä. Lisää tietoa EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta tästä. Lisää tietoa kansallisesta tietosuojalaista tästä.

Käsittelemme lomakkeiden kautta kerättyjä henkilötietoja aina luottamuksellisesti, emmekä jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Evästeet

Sivustomme kerää evästeitä ja henkilötietoja. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön, esimerkiksi IP-osoite tai sähköpostiosoite.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeen avulla voidaan seurata, onko kyseessä uusi käyttäjä vai sivustolle palaava käyttäjä

Kerätyt tiedot

Sivustomme kerää evästeiden avulla mm. seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • vierailun kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on saapunut sivostollemme

Miksi keräämme tietoja?

Keräämiemme evästetietojen avulla laskemme sivujen kävijämääriä, autamme sinua ottamaan käyttöön palveluitamme, suojaamme tietojasi, kehitämme sivustomme sisältöä käyttäjille osuvammaksi ja parannamme sivuston yleistä toimivuutta.

Kolmas osapuoli

Kolmas osapuoli viittaa kaikkiin muihin sivustollamme oleviin sovelluksiin, jotka eivät ole sivustomme ylläpitämiä. Kolmannen osapuolen sovellusten avulla takaamme sujuvan käyttökokemuksen sivujemme käyttäjille.

Käytämme sivustollamme analyysityökalu Google Analyticsia ja upotettua YouTube-videosisältöä. Selaimesi lähettää Googlelle automaattisesti esimerkiksi kyseisen sivun URL-osoitteen ja IP-osoitteesi. Google voi myös asettaa selaimeesi evästeitä ja lukea aiemmin asetettuja evästeitä. Voit halutessasi tutustua tarkemmin Google Analyticsin ja Youtuben tietosuojaan tästä ja Googlen evästeiden käsittelyyn tästä.

Emme välitä seurantaevästeistä saatua käyttäjätietoa muille osapuolille.

Muilta sivuilta upotettu sisältö

Sivuilla voi olla upotettua sisältöä, kuten videoita YouTubesta tai muista sosiaalisen median palveluista. Tällaisen upotetun sisällön avaaminen on sama asia kuin se, että kävisit kyseisellä sivustolla. Kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa ja käyttää omia evästeitään omien ehtojensa mukaisesti.

Huomioita

Pidätämme oikeuden tietosuojaselosteen muutoksiin.