Projektien Taikurit – Hallitsemme Menestyksen Langat!

Meidän projektihallintotiimimme ei ole vain tiimi, se on voittajien joukko, joka pitää monta lankaa hallussaan samanaikaisesti. Ammattitaitoiset projektipäälliköt, -koordinaattorit ja traineet yhdistävät voimansa luodakseen vaikuttavia vaikuttaja- ja sisältömarkkinointikampanjoita, jotka jättävät jäljen.

Mitä me teemme?

1. Taitava Johtajuus: Proikkarimme ovat mestareita ohjaamaan kampanjoita voittoon. He takaavat, että jokainen yhteistyö on laadukas, pysyy budjetissa ja aikataulussa sekä saavuttaa halutut tulokset.

2. Viestinnän Virtuoosit: Ei vain asiakkaille, vaan myös vaikuttajille. Projektipäälliköt varmistavat saumattoman viestinnän kaikissa suunnissa, jotta jokainen projekti etenee sujuvasti.

3. Innovaatio ja Kehitys: Tiimimme koostuu monipuolisesta joukosta – projektipäälliköitä, -koordinaattoreita ja trainee, kaikki yhtä tärkeitä. Yhdessä he eivät vain toteuta kampanjoita, vaan kehittävät myös asiakkuuksia eteenpäin, aina askeleen edellä.

Liity projektejamme johtavaan tiimiin, missä jokainen päivä on mahdollisuus loihtia menestystä ja viedä asiakkuudet uusiin korkeuksiin. Olemme täällä tekemässä historiaa, ja sinulla on mahdollisuus olla osana sitä!

Verkostoidu kanssamme

Projektitiimimme

Petri Ahonen, liiketoimintajohtaja Red Carpet Event

Mauno Ahonen

Vastaava tuottaja

Tuuli Jokinen, vastaava tuottaja - RCFF Elokuvafestivaali, HR

Tuuli Jokinen

Vastaava tuottaja

Paavo Tervonen, vastaava tuottaja, toimitusjohtaja - Film&TV

Paavo Tervonen

Vastaava tuottaja

Emma Lumme

Projektipäällikkö

Nelli Kulomaa

Projektipäällikkö

Vilma Juutilainen

Tuottaja

Iida Hämäläinen

Tuottaja

Oona Ranta

Tuottaja

Laura Jalava

Tuottaja

Hae paikkaa tästä!

Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakas- ja työntekijäkokemuksia.

    Lataa CV (max 10Mb)

    Muut liitteet (max 10Mb)

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAn avulla ja Googlen tietosuojakäytännöt, sekä käyttöehdot ovat voimassa.

    ASIAKKAAT OVAT KEHITTÄMISEN KESKIÖSSÄ

    Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?