Red Carpet Trainee – Mahdollisuutesi Loistaa!

Tervetuloa Red Carpetin kiehtovaan Trainee-ohjelmaan, jossa tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa tuotannon ja markkinoinnin maailmaan! Kukin harjoittelija saa mahdollisuuden kukoistaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä intohimojensa parissa. Red Carpetilla harjoittelijat eivät ainoastaan katso työn maailmaa sivusta, vaan heidät upotetaan monipuolisten käytännön työtehtävien keskelle.

Miksi valita Red Carpet Trainee -ohjelma?

1. Kasvumahdollisuudet: Harjoittelujaksosi kestää 5-7 kuukautta, ja tämä aika on täynnä mahdollisuuksia kasvaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

2. Monipuoliset Työtehtävät: Pääset käsiksi erilaisiin työnkuviin, mikä antaa sinulle laajan käsityksen siitä, mitä alallamme todella tapahtuu.

3. Palkallinen Harjoittelu: Arvostamme työtäsi, ja siksi tarjoamme kilpailukykyisen harjoitteluajan palkan, joka tukee sinua opintojesi aikana.

4. Tulevaisuuden Tekijä: Harjoittelu Red Carpetilla takaa mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä toiveidensa mukaisesti. Meillä harjoittelijat pääsevät kokemaan ja näkemään, miltä eri työnkuvat näyttävät ja pääsevät kiinni monipuolisiin käytännön työtehtäviin.

Verkostoidu kanssamme, ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista avautuvista mahdollisuuksista sähköpostiisi.

Hae mukaan Red Carpet Trainee -ohjelmaan ja avaa ovet urasi huipulle! Tule kokemaan, oppimaan ja loistamaan kanssamme – täällä unelmistasi tehdään totta!

Verkostoidu kanssamme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista aukeavista hauistamme sähköpostiisi.

Verkostoidu kanssamme

Kommentteja harjoittelusta aiemmilta harjoittelijoilta:

Harjoittelussa pääsin verkostoitumaan useiden ihmisten kanssa ja sain elinikäisiä kontakteja. Red Carpetin pieni tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Sain oman osaamiseni mukaan vastuuta ja pääsin tekemään monipuolisesti työtehtäviä. Red Carpetilla on huippu työkaverit, joiden kanssa työnteko on hauskaa. Voin suositella Red Carpetia harjoittelupaikkana.

Nea, tuotannon harjoittelija

Harjoittelu tuki ammatillista kehittymistäni: opin paljon itsestäni, tapahtumatuotannon kokonaisuuden hallinnasta, aikataulutuksesta ja käytännön tekemisestä. Red Carpet toi mukanaan myös hauskoja muistoja ja mielenkiintoisia kohtaamisia, sekä poiki onnekseni minulle lisää tapahtuma-alan töitä.

Laura, tuotannon harjoittelija

Harjoittelu oli oiva tilaisuus päästä tutustumaan festivaalin järjestämiseen tuotannon näkökulmasta. Parasta työssä oli tehtävien monipuolisuus ja työn luonteeseen kuuluva spontaanisuus. Harjoittelussa pääsin miellyttävällä tavalla haastamaan itseäni lämminhenkisen työyhteisön seurassa. Kokemuksena kaiken kaikkiaan ainutlaatuinen.

Lauri, tuotannon harjoittelija

Harjoittelu osoittautui mielenkiintoiseksi sekä opettavaiseksi kokemukseksi. Red Carpet on monipuolinen paketti erilaisia tapahtumakokonaisuuksia, joten työtehtävien kirjo on laaja. Harjoitteluni aikana kiinnostuksen kohteeni otettiin hyvin huomioon ja minut otettiin luontevasti tiimiin mukaan. Pääsin mm. toteuttamaan alan ammattilaisille järjestettyä gaala tilaisuutta, koordinoimaan eri toimipisteitä konserttialueella ja ohjaamaan vapaaehtoisia. Lisäksi viestin kutsuvieraiden kanssa ja huolehdin heidän festivaaliviikkonsa sujuvuudesta. Toimistolla sai aina tukea haastaviin tilanteisiin, eikä avun pyytämistä tarvinnut pelätä. Kesän edetessä työtehtävät muuttuivat haastavammiksi, sain osallistua, kehittyä ja sopivasti omaa vastuuta. Varsinkin festivaaliviikolla töitä tehtiin paljon, mikä sopi minulle hyvin, sillä arvokkaita kokemuksia kertyi päästessäni laajasti mukaan erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin.

Karoliina, tuotannon harjoittelija

Hae paikkaa tästä!

Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakas- ja työntekijäkokemuksia.

    Lataa CV (max 10Mb)

    Muut liitteet (max 10Mb)

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAn avulla ja Googlen tietosuojakäytännöt, sekä käyttöehdot ovat voimassa.

    ASIAKKAAT OVAT KEHITTÄMISEN KESKIÖSSÄ

    Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?