Aiemmin elokuussa Red Carpet Festari ja Rentto ilmoittivat jo festarin ensimmäisestä vuodesta alkaneen yhteistyön jatkosta myös kuluvalle vuodelle. Rentto toimii tänä vuonna festarin pääyhteistyökumppanina jo neljättä vuotta peräkkäin, ja yhteistyö jatkuu myös festarin jälkeen uusien teemojen parissa. ”Yhteistyömme Red Carpetin kanssa tuntuu laajentuvan vuosi vuodelta laajemmille osa-alueille. Sitä aina yllättyy, kuinka paljon luottamuksellinen, kehittyvä ja pitkäaikainen yhteistyö voikaan antaa liiketoiminnan eri osa-alueille” kertoo Rentton kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi kertoo pääyhteistyökumppanuuden näkyvän monipuolisena tekemisenä, jossa uskalletaan myös räväyttää oikean paikan tullen. ”Pääyhteistyökumppanuus on ennen kaikkea pitkäjänteistä tekemistä yhdessä, jossa hyödynnetään molempien osapuolten vahvuuksia yhteisten päämäärien saavuttamiseksi” Luusuaniemi täydentää. Yhteistyö tuo myös Nurmisen mukaan uusia moniulotteisia mahdollisuuksia kehittää Rentton liiketoimintaa tulevaisuutta ajatellen.

Rentton ja Red Carpetin välinen kumppanuus tulee jatkumaan festarin jälkeen myös ensi vuonna julkaistavan Luottomies-elokuvan merkeissä. ”Koko kumppanuuden ja yhteistyön pohjana on luottamuksellinen suhde osapuolten välillä, jossa ei ole rajoja asioille joista keskustellaan. Liiketoimintaan liittyvistä asioista keskustellaan ja sovitaan, on ne asiat mitä tahansa. Aika usein keskustellaan myös liiketoiminnan ulkopuolisistakin asioista” paljastaa Nurminen. ”Samalla tavalla kuin Luottomiehet Juhis ja Tommi voivat pyytää toisiltaan apua ja konsultointia, toimii myös luottokumppani” Luusuaniemi lisää.

_______________________________________________

Rentto Oy on hyvinkääläinen Etelä-Suomessa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö. Rentto Oy omistaa, ylläpitää ja vuokraa tuotanto-, toimisto- ja työtiloja. Lähivuosina Rentton suunnitelmissa on kehittää Hyvinkään ydinkeskustaan asuntoja omistamalleen tontille, jossa yhtiöllä on oma vajaan sadan vuoden historia. Yhtiön juuret Hyvinkäällä ovat vuonna 1928 rakennetussa kenkätehtaassa.

www.rentto.fi