Elämykset ovat elämän suola.

Me olemme sinun tapahtumiesi tuottaja ja järjestämme teidän tapahtumanne ensiluokkaisesti. Kutsumme yrityksesi punaiselle matolle, on sitten kyse työhyvinvoinnista tai vaikkapa gaalsta.. Käsikirjoitamme tapahtumia, joissa kaikki tietävät roolinsa ja muistavat repliikkinsä. Tavoitamme puolestasi Suomen eturivin muusikot, esiintyjät ja puhujat, sekä tarjoamme punaisen maton kokemuksen, jossa sinä olet ainoastaan nauttimassa.

Tapahtumamme ovat skaalattavissa tarpeittesi mukaan ympäri Suomen innovatiisille yrityksille, jotka katsovat tulevaisuuteen ja haluavat vaikuttaa tekojen kautta. Jos haluat olla varma, että tärkeimmät asiakkaasi viihtyvät vieraanasi, anna meidän hoitaa se puolestasi.

Tuotamme työhyvinvointitapahtumia, urheilutapahtumia, yritystapahtumia, parhaita B2B-tilaisuuksia ja järjestämme sinulle tarvittaessa myös punaisen maton gaalan jo vuosien kokemuksella.

Palvelumme

Tarjoamme punaisen maton elämyksen, jossa sinä olet ainoastaan nauttimassa.


Työhyvinvointi­tapahtumat

Työhvyvinvointi tai työnantajamielikuva ei ole vain sanoja, vaan tekoja. Me autamme sinua pääsemään sanoista tekoihin. Tuotamme sinulle elämyksellisiä tapahtumia yrityksen koosta riippumatta, jonka keskiössä on hyvinvointi. Suunnittelemme yhdessä kanssasi ohjelman, johon keräämme tarvittaessa voimaannuttavia valmentajia, menestyviä urheilijoita tai mielen sparraajia, jotta henkilöstösi jaksaa paremmin. Tuomme tarvittaessa kulttuuria, perheohjelmaa pienimmille tai vaikkapa peliluolan teineille.

Anna idearikkaiden tuottajiemme ja luovan tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan lähtemätön kokemus.

Työhyvinvointitapahtumien yhteydessä voimme aloittaa myös organisaation jatkuvan valmennuksen mallin yhdessä Liikuntapalvelut Keppi & Porkkanan kanssa.

Ota yhteyttä ja varataan ideointipalaveri!

Ota yhteyttä

Henkilöstötilaisuudet

Tarvitseeko viimeinen kvartaalisi kunnon kickoffin vai haluatko juhlistaa gaalassa vuosipäiväänne? Ovatko pikkujoulunne vielä buukkaamatta? Meidän huipputiimimme rakentavat sinulle juuri sen oikean kokoisen elämyksen ja puitteet, jotta tiimisi tai juhlasi vieraat pääsevät suunnittelemaan tai vaikka vain nauttimaan sisällöistä. Meillä on myös jo venuet valmiina, katso tapahtumatilat. Tervetuloa punaiselle matolle.

Ota yhteyttä ja varataan ideointipalaveri!

Ota yhteyttä

Asiakastapahtumat

Kutsu asiakkaasi osallistumaan ja vuorovaikuttamaan – vahvista asiakassuhteita, esittele uusia tuotteita ja palveluita tai vietä vain aikaa asiakkaasi kanssa. Meiltä löytyy osaamista pienistä ja intiimeistä jopa muutaman hengen eksklusiivisista taidetapahtumista satojen ihmisten B2B-asiakastilaisuuksiin, jossa ohjelma, ruoka sekä juoma ja verkostoituminen lyövät kättä päälle. Jos haluat verkostoitumisen seuraavalle tasolle, ota yhteyttä ja varataan ideointipalaveri!

Ota yhteyttä

Red Carpet -tapahtumat

Elokuun viimeisellä viikolla järjestetään Hyvinkäällä koko Etelä-Suomen parhaat bileet yrityksille.

Jos haluat istua alas ja nauttia laadukkaasta ohjelmasta asiakkaittesi tai henkilökuntasi kanssa huippukokkien tuottaman ruoan parissa, silloin paikkasi on Gaalassa. Meiltä löytyy sinulle tilaa on sinulla tarve muutamalle tai muutamalle sadalle.

Jos haluat olla rennommin ohjelmaa nauttien juoma kädessä tai vaikkapa varata oman tilan, paikkasi on Premium Loungessa.

Lue lisää ja varaa paikkasi punaisella matolla:

Ota yhteyttä

Omat tapahtumatilat

Red Carpet on mukana useissa eri tiloissa tapahtumajärjestäjänä, jonka lisäksi etsimme teille sopivat tapahtumatilat Helsingistä Ivaloon.

Kulttuuritehdas Korjaamo Töölön sydämessä Helsingissä enimmillään 600 ihmiselle. Katso tilat täältä.

VALO Hotel & Work Ruskeasuolla Helsingissä arkkitehtuurisesti uniikki toteutus . Tilat majoituksineen 300 hengelle, katso tilat täältä.

Röykkä Resort Röykän parantolassa Nurmijärvellä. 200 hengen kapasiteetti yhdistettynä Sääksjärven luontoon. Katso tilat täältä.

Ota yhteyttä

Referenssit

Red Carpet tarjoaa puitteet tapahtumille ja seminaareille

Red Carpet Golf 2022

RED CARPET GOLF

Miltä kuulostaisi kesän paras työpäivä asiakkaiden tai oman tiimin seurassa punaisen maton tunnelmasta nauttien, ihmisiin verkostoituen ja golfia pelaillen?

Red Carpet Golfia on järjestetty jo useana vuonna aiemmin. Viime vuoden Red Carpet Golf aloitettiin aamupäivän golfturnauksella Kytäjä Golfin upeissa maisemissa Suomen parhaaksi valitulla golfkentällä South Eastilla.

Golfkisa pelattiin pariscramblena, jossa molemmat joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä parempi lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään ja kyseisen pallon lyönyt jatkaa tästä ensimmäisenä. Lähtöön oli mahdollista saada mukaan punaisen maton vaikuttaja urheiljoista näytteljöihin

Golfkierroksen jälkeen nautittiin ruuasta ja valmistauduttiin iltaa varten. Kyyti vei tunnelmallisen Red Carpet Konserttien jatkoille, jossa ilta jatkui upeiden suomalaisten artistien musiikin tahtiin.

EVIDENSIA - IHMEMAA

Tuotimme Evidensialle heidän koko henkilöstön eli tuhannen ihmisen kokoisen tapahtuman Messukeskuksessa. Toteutuksessa valitsimme teemaksi Liisa ihmemaassa satuteeman, joka läpileikkasi kaiken lavaohjelmasta plaseerauskortteihin taikureita unohtamatta.

“Rakensimme yhdessä loistavan tapahtuman, josta hyviä muistoja kertyi kaikille roppakaupalla. Päivä on ollut yksiköidemme puheissa edelleenkin ja se lämmittää mieltä. Koska vaan valitsisin teidät uudestaan!”

Laura Kortelainen, HRD päällikkö, Evidensia

Kantti-seminaarissa kuullaan rohkeista teoista ja niiden vaikutuksista. Puhutaan ja käydään dialogia niistä valinnoista, jotka ovat vaikuttajien agendalla juuri nyt. Sukelletaan syvemmälle siihen mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jos kerran emme voi palata vanhaan.

KANTTI -SEMINAARI

Tulevaisuus syntyy vaikuttavista teoista

Murrosajat ovat poikkeuksellisia jaksoja, joissa ihmisille, yrityksille ja jopa kokonaisille yhteiskunnille avautuu tilaisuus kyseenalaistaa menneitä ajattelumalleja ja määrittää uusi suunta. Siellä missä historian polkuihin lukittuneet näkevät kaaosta, siellä uskaliaat näkevät vaikuttamisen mahdollisuuden ja käynnistävät tekojen sarjan, joiden tarkoituksena on muuttaa maailmaa.

Kantti-seminaarissa kuulimme rohkeista teoista ja niiden vaikutuksista. Puhumme ja käymme dialogia niistä valinnoista, jotka ovat vaikuttajien agendalla juuri nyt. Sukellamme syvemmälle siihen mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jos kerran emme voi palata vanhaan. Mietimme tekoja, niiden seurauksia ja sitä mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kantti koostui uutta luovista puheenvuoroista, keskusteluista tulevasta suunnasta sekä teoista ja tekijöistä, joilla on ollut kanttia luoda tulevaisuutta. Kantti on Henri Hyppösen ja Antti Luusuaniemen kuratoima kokonaisuus.

POHJALAISTA VETOVOIMAA

Etelä-Pohjanmaan vetovoima ei synny itsestään – joukko vaikuttajia ja yritysten edustajia lähtivät joukolla hakemaan ratkaisuja alueen haasteisiin Seinäjoen Rytmikorjaamolle.

Ensimmäisen Pohjalaista vetovoimaa -seminaarin teemana oli rohkeus. Pohjalainen rohkeus tunnetaan – vaikka tavallista yritetään niin priimaa tulee aina. Miten siis valjastaa rohkeus ja ruokkia sitä? Entä jos rohkeus vie ojasta allikkoon ja kanttia oli liikaa? Pohjanmaalta on ponnistettu maailmalle ja palattu vetovoiman imussa takaisin kotiin. Pohjanmaalta on löydetty omat juuret, yrityksen koti sekä kasvettu maailmalle. Mitä sitten seuraavaksi: miten edistää Pohjanmaan vetovoimaa ja houkutella työvoimaa?

Pohjalaista vetovoimaa -tapahtuma kokosi noin 300 alueen työelämän kehittämisestä kiinnostunutta vaikuttajaa saman katon alle.
Vaikuttamisen voima –seminaari 30.8.2019 kutsui keskustelemaan teknologian, liike-elämän ja taiteen vuorovaikutuksesta kaikkia aisteja käyttäen.

VAIKUTTAMISEN VOIMA -SEMINAARI

Vaikuttaa voi monesta eri näkökulmasta, kuten teknologian, tieteen, talouden, taiteen tai gastronomian keinoin. Vaikuttaminen koskettaa työelämän eri osa-alueita johtajuudesta myyntiin ja työhyvinvointiin. Vaikuttamisen voima -seminaari järjestettiiin Red Carpet -festarin yhteydessä Hyvinkäällä.

Vaikuttaminen on niin vuorovaikutusta, kohtaamista, asennetta kuin tilannetajua. Seminaarin tavoitteena oli tutustua eri alojen näkemyksiin vaikuttamisesta ja syventää ymmärrystä vaikuttamisen tarjoamista mahdollisuuksista työelämässä. Seminaarissa paneuduttiin aiempaa monimuotoisemmin vaikuttamisen keinoihin.

Seminaarin puhujina toimivat tietojohtamisen, talouselämän, taiteen ja teknologian huippuasiantuntijat ja -osaajat, joiden kanssa perehdyttiin vaikuttamisen näkökulmiin.

ELÄMYKSET OVAT ELÄMÄN SUOLA

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?