Elämykset ovat elämän suola.

Red Carpet Event kutsuu yrityksesi punaiselle matolle. Käsikirjoitamme tapahtumia, joissa kaikki tietävät roolinsa ja muistavat repliikkinsä. Tavoitamme puolestasi Suomen eturivin muusikot, esiintyjät ja puhujat, sekä tarjoamme punaisen maton kokemuksen, jossa sinä olet ainoastaan nauttimassa.

Tapahtumamme ovat skaalattavissa tarpeittesi mukaan ympäri Suomen innovatiisille yrityksille, jotka katsovat tulevaisuuteen ja haluavat vaikuttaa tekojen kautta. Tarjoamme maailman luokan vip-palvelut tapahtumaasi ja lisäämme myyntiäsi. Jos haluat olla varma, että tärkeimmät asiakkaasi viihtyvät vieraanasi, anna meidän hoitaa se puolestasi.

Referenssit

Red Carpet tarjoaa puitteet tapahtumille ja seminaareille

Kantti-seminaarissa kuullaan rohkeista teoista ja niiden vaikutuksista. Puhutaan ja käydään dialogia niistä valinnoista, jotka ovat vaikuttajien agendalla juuri nyt. Sukelletaan syvemmälle siihen mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jos kerran emme voi palata vanhaan.

KANTTI -SEMINAARI 28.8.2020

Tulevaisuus syntyy vaikuttavista teoista

Murrosajat ovat poikkeuksellisia jaksoja, joissa ihmisille, yrityksille ja jopa kokonaisille yhteiskunnille avautuu tilaisuus kyseenalaistaa menneitä ajattelumalleja ja määrittää uusi suunta. Siellä missä historian polkuihin lukittuneet näkevät kaaosta, siellä uskaliaat näkevät vaikuttamisen mahdollisuuden ja käynnistävät tekojen sarjan, joiden tarkoituksena on muuttaa maailmaa.

Kantti-seminaarissa kuulimme rohkeista teoista ja niiden vaikutuksista. Puhumme ja käymme dialogia niistä valinnoista, jotka ovat vaikuttajien agendalla juuri nyt. Sukellamme syvemmälle siihen mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, jos kerran emme voi palata vanhaan. Mietimme tekoja, niiden seurauksia ja sitä mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kantti koostui uutta luovista puheenvuoroista, keskusteluista tulevasta suunnasta sekä teoista ja tekijöistä, joilla on ollut kanttia luoda tulevaisuutta. Kantti on Henri Hyppösen ja Antti Luusuaniemen kuratoima kokonaisuus. Kantti järjestettiin Hyvinkääsalissa 28.8.2020.

POHJALAISTA VETOVOIMAA 11.2.2020​

Etelä-Pohjanmaan vetovoima ei synny itsestään – joukko vaikuttajia ja yritysten edustajia lähtivät joukolla hakemaan ratkaisuja alueen haasteisiin Seinäjoen Rytmikorjaamolle 11.2.2020.

Ensimmäisen Pohjalaista vetovoimaa -seminaarin teemana oli rohkeus. Pohjalainen rohkeus tunnetaan – vaikka tavallista yritetään niin priimaa pakkaa tulemaan. Miten siis valjastaa rohkeus ja ruokkia sitä? Entä jos rohkeus vie ojasta allikkoon ja kanttia oli liikaa? Pohjanmaalta on ponnistettu maailmalle ja palattu vetovoiman imussa takaisin kotiin. Pohjanmaalta on löydetty omat juuret, yrityksen koti sekä kasvettu maailmalle. Mitä sitten seuraavaksi: miten edistää Pohjanmaan vetovoimaa ja houkutella työvoimaa?

Pohjalaista vetovoimaa
Pohjalaista vetovoimaa -tapahtuma kokosi noin 300 alueen työelämän kehittämisestä kiinnostunutta vaikuttajaa saman katon alle.
Vaikuttamisen voima –seminaari 30.8.2019 kutsui keskustelemaan teknologian, liike-elämän ja taiteen vuorovaikutuksesta kaikkia aisteja käyttäen.

VAIKUTTAMISEN VOIMA -SEMINAARI 30.8.2019​

Vaikuttaa voi monesta eri näkökulmasta, kuten teknologian, tieteen, talouden, taiteen tai gastronomian keinoin. Vaikuttaminen koskettaa työelämän eri osa- alueita johtajuudesta myyntiin ja työhyvinvointiin. Vaikuttamisen voima -seminaari järjestettiin 30.8.2019 Red Carpet -festarin yhteydessä Hyvinkäällä.

Vaikuttaminen on niin vuorovaikutusta, kohtaamista, asennetta kuin tilannetajua. Seminaarin tavoitteena oli tutustua eri alojen näkemyksiin vaikuttamisesta ja syventää ymmärrystä vaikuttamisen tarjoamista mahdollisuuksista työelämässä. Seminaarissa paneuduttiin aiempaa monimuotoisemmin vaikuttamisen keinoihin.

Seminaarin puhujina toimivat tietojohtamisen, talouselämän, taiteen ja teknologian huippuasiantuntijat ja -osaajat, joiden kanssa perehdyttiin vaikuttamisen näkökulmiin.

ELÄMYKSET OVAT ELÄMÄN SUOLA

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?