Yhdistä liikkuminen ja festari!

Red Carpet Event kutsuu yrityksesi punaiselle matolle. Käsikirjoitamme tapahtumia, joissa kaikki tietävät roolinsa ja muistavat repliikkinsä. Tavoitamme puolestasi Suomen eturivin muusikot, esiintyjät ja puhujat, sekä tarjoamme punaisen maton kokemuksen, jossa sinä olet ainoastaan nauttimassa.

Tapahtumamme ovat skaalattavissa tarpeittesi mukaan ympäri Suomen innovatiisille yrityksille, jotka katsovat tulevaisuuteen ja haluavat vaikuttaa tekojen kautta. Tarjoamme maailman luokan vip-palvelut tapahtumaasi ja lisäämme myyntiäsi. Jos haluat olla varma, että tärkeimmät asiakkaasi viihtyvät vieraanasi, anna meidän hoitaa se puolestasi.

Golf

2-hengen pariscramble

Molemmat joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä parempi lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään ja kyseisen pallon lyönyt jatkaa tästä ensimmäisenä.

Lähtöjä 22 x 4

Jos haluat lähtöön hieman maustetta, buukkaa mukaan kaveriksesi punaisen maton erikoisuus.

Padel

4-hengen peli

Festari Padel on hauskanpitoa ja liikuntaa parhaimmillaan ja Americano pelimuodossa tasoerotkaan eivät ole ongelma, kun kaikki pelaavat kaikkien kanssa ja kenellä on lopussa eniten pisteitä.

Musiikki soi läpi pelien ja hiet huuhdotaan Kytäjärvessä, Huvitus saunassa, jossa Mannerheimin tiedetään nauttineen löylyistä vieraillessaan Kytäjän Kartanolla.

Lähtöjä 4 x 3

Jos haluat lähtöön hieman maustetta, buukkaa mukaan kaveriksesi punaisen maton erikoisuus.

Hyvinvointi

Jokaiselle!

Olemme rakentaneet golfin ja padelin oheen hyvinvointikokonaisuuden, jossa Kytäjän ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet.

Haluat sitten kävellä yksin tai ohjatusti luonnossa, lenkkeillä metsämaisemissa, ajaa fatbikellä tai lähteä luontojoogailemaan – valitse itse meidän tarjonnasta.

Festarit

Red Carpet 2023

RED CARPET 25.-26.8.

Red Carpet –festari tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kotimaisten elokuvien ja musiikin parissa Hyvinkäällä.

Astu punaiselle matolle salamoiden ja iltapukujen loisteeseen, istu pöytään elokuva-alan ammattilaisten kanssa ja nauti herkullisesta illallisesta Red Carpet Gaalan juhlaillisuuksien aikana.

Red Carpet Konserteissa pääset nauttimaan suomalaisen musiikin kärkinimistä, nostamaan maljan elokuun pimeneveen iltaan ja viettämään elämyksellistä iltaa.

Elokuvahumun täyteistä punaisen maton juhlaa ei kannata jättää välistä!

Aamiaisen, lounaan ja muut makuelämykset tarjoilee Ravintola Kytäjä.

Kuljetukset Kytäjältä festareille onnistuvat Hyvinkään Liikenteen kanssa, tarvittaessa omalla henkilökohtaisella kuljetuksella tai VIP- helikopterikuljetuksella.

OHJELMA

Festaripäivä aloitetaan yhdessä Kytäjä Golffilla, jossa aamu aloitetaan aamiaisesta nauttien sekä kehoa verrytelleen. Liikkumaan pääset oman toiveesi mukaan, golfkierroksella, padelkentällä tai vaikka sähköpyörällä upeista Kytäjän maisemista nauttien. Liikuntahetken jälkeen rentoudutaan ja valmistaudutaan illanviettoon. Festivaalialueelle päästään porukalla yhteiskyydityksellä ja VIP-aitiossa nautitaan musiikista ja festarin tunnelmasta.

  • 7:00-9:00 Aamiainen
  • 9:00-10:00 Lajeihin valmennus
  • 10:00- Ensimmäinen golf-lähtö, lähtö 10min välein
  • 10:00-11:30 Ensimmäinen Padel-peli
  • 11:00-13:00 Lounas
  • 17:30 Bussikyyti festareille
  • 18:00 alkaen pääsy VIP alueelle ja juhlat voi alkaa!

Majoitusvaihtoehdot

Villa Kytäjä

Ylellisessä huvilassa on kaikki mitä tarvitset ikimuistoiseen ja rentouttavaan lomaan; nauti aamukahvisi upean näkymän kera parvekkeelta, vietä iltaa viihtyisällä, grillillä varustetulla terassilla ja ihastele puutarhaa keskustelujen lomassa. Huvilassa odottaa myös täysin varusteltu keittiö, kuusi erillistä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta sekä tietenkin tilava sauna. Huvilassa on hissi, joten se soveltuu myös liikuntarajoitteisille lomailijoille. Tilava 350 m2 huvila on myös loistava valinta suuremmille ryhmille, huvilassa on tarpeeksi makuupaikkoja 12 aikuiselle.

Villa Jerusalem

Kytäjärven rannalla sijaitsevat Uni Villat tarjoavat uniikin majoituskokemuksen keskellä Kytäjän kauneinta luontoa. Puurakenteisten Uni Villojen huolitellut studiot (25 m2) ja suitet (40 m2) tarjoavat laadukasta majoitusta luonnonrauhasta ja ihastuttavista maisemista tinkimättä. Huoneiden suurista ikkunoista voi ihailla auringonnousua Kytäjärven yllä, tarkkailla Kytäjä Golfin viheriöiden tapahtumia tai viehättyä alueen uniikista ja vehreästä ympäristöstä.

Uni Villat

Alun perin 1900-luvun alussa rakennettu Villa Jerusalem on herännyt uuteen kukoistukseensa. Aikoinaan työväen asuinkäytössä ollut rakennus on jälleenrakennettu vanhaa kunnioittaen: modernit ratkaisut ja suomalaista designiä henkivä elegantti tyyli sulautuvat täällä saumattomasti yhteen rakennuksen ja alueen arvokkaan historian kanssa.

Villa Jerusalmissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joissa on omat ylelliset kylpyhuoneet. Iso ruokailu- ja yhteistila, josta aukeaa näkymä Kytäjärvelle. Rakennuksen pihapiiriin kuuluu myös oma rantasauna oleskelutiloineen ja aurinkoterasseineen.

ELÄMYKSET OVAT ELÄMÄN SUOLA

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?