Käyttäjäystävällistä kehitystä sinun ehdoillasi.

Mitä tapahtuu, kun kaksi teknologian historian läpikäynyttä, luova ja asiakaskeskeinen ihminen perustavat softatalon?

Tuloksena syntyy käyttäjäystävällistä ohjelmistoa ja ohjelmistoympäristön haastamista. Haluamme palauttaa ihmisen ja käyttäjän tekemisen keskiöön. Tuotamme ohjelmistoja, joiden käyttämiseen ei tarvitse opiskella tiiliskiven kokoista käyttöohjekirjaa tai käydä kolmen viikon koulutusta.

Palvelut

Tokka Solutionsin kaikki palvelut ohjelmistokehityksestä konsultointiin tuotetaan käyttäjien näkökulmasta.
Käyttäjä voi olla ohjelmiston käyttäjä, loppukäyttäjä tai konsultointia tilaava taho.
Moni yritys sanoo olevansa asiakaskeskeinen, mutta me olemme sitä aidosti suurella sydämellä.

Kotisivut ja verkkokaupat

Tokka Solutions toteuttaa yrityksesi kotisivut ja verkkokaupat ammattitaidolla asiakkaitasi varten.

Käytämme projekteissamme hyväksi todettuja ratkaisuja ja suunnittelemme sivustot yrityksesi näköiseksi käyttäjien ehdoilla.

Ota yhteyttä

Ohjelmistot ja verkkosovellukset

Tokka Solutions tarjoaa räätälöityjä ohjelmisto- ja verkkosovellusratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin. Kehitämme natiiveja matkapuhelinapplikaatioita, verkkopohjaisia sovelluksia ja muita ohjelmistoja, alkaen tarvekartoituksesta ja varmistaen ratkaisun vastaavan täysin tarpeitasi.

Ota yhteyttä

Konsultointipalvelut

Ovatko järjestelmäratkaisusi solmussa tai kenties budjetti ja deadline tulleet vastaan ja et tiedä miten edetä? Me autamme sinua eri järjestelmien arkkitehtuurin luomisessa, otamme mukaan palvelu- ja liiketoimintamuotoilun osaksi kokonaisuutta.

Ota yhteyttä

Referenssit

MTA tukee työnantajana toimimista maaseutu-, puutarha-, viherrakennus- ja turkistuotantoaloilla, joilla kasvien, eläinten ja muiden biologisten organismien hyödyntäminen asettaa erityisvaatimuksia työnantajatoiminnalle ja työehdoille.

Maaseudun työnantajaliitto (MTA)

MTA tukee työnantajana toimimista maaseutu-, puutarha-, viherrakennus- ja turkistuotantoaloilla, joilla kasvien, eläinten ja muiden biologisten organismien hyödyntäminen asettaa erityisvaatimuksia työnantajatoiminnalle ja työehdoille.

Täysivaltainen verkkosivu-uudistus sisälsi uuden visuaalisen ilmeen, käyttöliittymäsuunnittelun ja loikan modernille alustalle Wordpressiin. Laaja uudistus sisälsi myös lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten sähköisen jäsenkirjeen, extranetin kattavat haku- ja navigointityökalut, käännösversiot, sekä integraatiot jäsenrekisterin kanssa.

Red Carpet Festari & FestariAppi

Red Carpet Festari on suosittu musiikki- ja kulttuurifestivaali, joka on saavuttanut valtavan suosion vuosien varrella. Tämä festivaali tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen musiikin ja taiteen ystäville. Uudistetut festivaalin kotisivut, jotka näkivät päivänvalon alkuvuodesta 2022, ovat olennainen osa sen menestystarinaa.

Red Carpet Festarin kotisivut ja myöhemmin toteutetut puhelinapplikaatiot ovat täydellinen opas festivaalille osallistuville. Sivustolta löytyy kattava tapahtumakartta, joka auttaa vierailijoita navigoimaan koko Hyvinkään kattavalla festivaalialueella vaivattomasti. Lisäksi sivustolta voi tarkistaa koko ohjelmiston kätevästi kalenterin avulla. Festivaalilla on myös paljon tarjottavaa oheisohjelmien ja konserttien muodossa, ja näistä kaikista saa tarvittavat tiedot kätevästi samasta paikasta.

Red Carpet Festari on suosittu musiikki- ja kulttuurifestivaali, joka on saavuttanut valtavan suosion vuosien varrella.
BryggAPP on luotettava apuväline laiturien huollossa, oli sitten kyseessä etätyö tai paikan päällä suoritettava huolto.

BryggAPP

BryggAPP on selainpohjainen sovellus, joka tehostaa laiturien huoltoa. Sovellus tarjoaa interaktiivisen karttanäkymän, joka helpottaa laitureiden sijaintien paikannusta ja huoltotehtävien suunnittelua. Lisäksi BryggAPPin monipuoliset haku- ja raportointityökalut auttavat käyttäjiä löytämään tarvittavat tiedot nopeasti ja ylläpitämään asiakasrekisteriä sekä luomaan kattavia raportteja huoltotoimenpiteistä – vaikkapa paikan päällä.

BryggAPP on luotettava apuväline laiturien huollossa, oli sitten kyseessä etätyö tai paikan päällä suoritettava huolto.

Harju Elekter

Harju Elekterin Suomen yhtiöiden kotisivut ovat kattava tietopankki sähkö- ja automaatiotekniikan alan asiantuntijoille ja asiakkaille. Yritys, joka aiemmin tunnettiin nimellä Satmatic Oy ja Finnkumu Oy, toimii Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa. Se on erikoistunut sopimusvalmistukseen ja projektiluonteiseen toimintaan, valmistaen laadukkaita automaatio-, sähkömekaniikka- ja sähkökäyttökeskuksia sekä sähkökojeistoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa aurinkoenergialaitteet, jakelumuuntamot ja sähköautojen latausasemat.

Kotisivut, jotka otettiin käyttöön vuonna 2021, tarjoavat syvällisen katsauksen Harju Elekterin monipuolisiin toimialoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Sivusto toimii informatiivisena resurssina asiakkaille ja sidosryhmille, tarjoten tietoa yrityksen tarjoamista suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluista.

Harju Elekterin Suomen yhtiöiden kotisivut ovat kattava tietopankki sähkö- ja automaatiotekniikan alan asiantuntijoille ja asiakkaille.

ELÄMYKSET OVAT ELÄMÄN SUOLA

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?