FESTARI GOLF, PADEL & HYVINVOINTI

Rakkaudesta urheiluun ja hyvinvointiin

3.-4.6. ROCKFEST, HYVINKÄÄ

26.-27.8. RED CARPET KONSERTIT, HYVINKÄÄ

YHDISTÄ LIIKKUMINEN JA FESTARI!

ROCKFEST 2.-3.6.

Mittavissa puitteissa Hyvinkään lentokentällä järjestettävää rockin suurjuhlaa vietetään niin kansainvälisten kuin kotimaisten kärkinimien kapellimestaroimana.

Ohjelmaan on kiinnitetty muun muassa brittilegenda Iron Maiden, saksalainen hard rock -mammutti Scorpions, jenkkiyhtye Megadeth, skottikolmikko Biffy Clyro, elektronista rockia tarjoileva Bring Me The Horizon, yksi modernin metallin isoimmista nimistä Heaven Shall Burn ja Behemoth-solistin tuore yhtye Me And That Man, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Kotimaisista alan tekijöistä Rockfestissä esiintyvät muun muassa Nightwish, Lost Society ja Amorphis.

Aamiaisen, lounaan ja muut makuelämykset tarjoilee Ravintola Kytäjä.

Kuljetukset Kytäjältä festareille onnistuvat Hyvinkään Liikenteen kanssa, tarvittaessa omalla henkilökohtaisella kuljetuksella tai VIP- helikopterikuljetuksella

RED CARPET 26.-27.8.

Red Carpet –festari tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kotimaisten elokuvien ja musiikin parissa Hyvinkäällä. 

Astu punaiselle matolle salamoiden ja iltapukujen loisteeseen, istu pöytään elokuva-alan ammattilaisten kanssa ja nauti herkullisesta illallisesta Red Carpet Gaalan juhlaillisuuksien aikana.

Red Carpet Konserteissa pääset nauttimaan suomalaisen musiikin kärkinimistä, nostamaan maljan elokuun pimeneveen iltaan ja viettämään elämyksellistä iltaa.

Elokuvahumun täyteistä punaisen maton juhlaa ei kannata jättää välistä!

Aamiaisen, lounaan ja muut makuelämykset tarjoilee Ravintola Kytäjä.

Kuljetukset Kytäjältä festareille onnistuvat Hyvinkään Liikenteen kanssa, tarvittaessa omalla henkilökohtaisella kuljetuksella tai VIP- helikopterikuljetuksella.

Golf

2-hengen pariscramble

Molemmat joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä parempi lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään ja kyseisen pallon lyönyt jatkaa tästä ensimmäisenä.

Lähtöjä 22 x 4

Jos haluat lähtöön hieman maustetta, buukkaa mukaan kaveriksesi punaisen maton erikoisuus.

Padel

4-hengen peli

Festari Padel on hauskanpitoa ja liikuntaa parhaimmillaan ja Americano pelimuodossa tasoerotkaan eivät ole ongelma, kun kaikki pelaavat kaikkien kanssa ja kenellä on lopussa eniten pisteitä.

Musiikki soi läpi pelien ja hiet huuhdotaan Kytäjärvessä, Huvitus saunassa, jossa Mannerheimin tiedetään nauttineen löylyistä vieraillessaan Kytäjän Kartanolla.

Lähtöjä 4 x 3

Jos haluat lähtöön hieman maustetta, buukkaa mukaan kaveriksesi punaisen maton erikoisuus.

Hyvinvointi

Jokaiselle!

Olemme rakentaneet golfin ja padelin oheen hyvinvointikokonaisuuden, jossa Kytäjän ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet.

Haluat sitten kävellä yksin tai ohjatusti luonnossa, lenkkeillä metsämaisemissa, ajaa fatbikellä tai lähteä luontojoogailemaan – valitse itse meidän tarjonnasta.

OHJELMA

Festaripäivä aloitetaan yhdessä Kytäjä Golffilla, jossa aamu aloitetaan aamiaisesta nauttien sekä kehoa verrytelleen. Liikkumaan pääset oman toiveesi mukaan, golfkierroksella, padelkentällä tai vaikka sähköpyörällä upeista Kytäjän maisemista nauttien. Liikuntahetken jälkeen rentoudutaan ja valmistaudutaan illanviettoon. Festivaalialueelle päästään porukalla yhteiskyydityksellä ja VIP-aitiossa nautitaan musiikista ja festarin tunnelmasta.

  • 7:00-9:00 Aamiainen
  • 9:00-10:00 Lajeihin valmennus
  • 10:00- Ensimmäinen golf-lähtö, lähtö 10min välein
  • 10:00-11:30 Ensimmäinen Padel-peli’
  • 11:00-13:00 Lounas
  • 17:30 Bussikyyti festareille
  • 18:00 alkaen pääsy VIP alueelle ja juhlat voi alkaa!

Majoitusvaihtoehdot

Villa Kytäjä

Ylellisessä huvilassa on kaikki mitä tarvitset ikimuistoiseen ja rentouttavaan lomaan; nauti aamukahvisi upean näkymän kera parvekkeel- ta, vietä iltaa viihtyisällä, grillillä varustetulla terassilla ja ihastele puutarhaa keskustelujen lomassa. Huvilassa odottaa myös täysin varusteltu keit- tiö, kuusi erillistä makuuhuonetta, neljä kylpy- huonetta sekä tietenkin tilava sauna. Huvilassa on hissi, joten se soveltuu myös liikun- tarajoitteisille lomailijoille. Tilava 350 m2 huvila on myös loistava valinta suuremmille ryhmille, huvilassa on tarpeeksi makuupaikkoja 12 aikuiselle.

Villa Jerusalem

Kytäjärven rannalla sijaitsevat Uni Villat tarjo- avat uniikin majoituskokemuksen keskellä Kytä- jän kauneinta luontoa. Puurakenteisten Uni Villojen huolitellut studiot (25 m2) ja suitet (40 m2) tarjoavat laadukasta majoitusta luonnonrauhasta ja ihastuttavista maisemista tinkimättä. Huoneiden suurista ikkunoista voi ihailla au- ringonnousua Kytäjärven yllä, tarkkailla Kytä- jä Golfin viheriöiden tapahtumia tai viehättyä alueen uniikista ja vehreästä ympäristöstä.

Uni Villat

Alun perin 1900-luvun alussa rakennettu Villa Jerusalem on herännyt uuteen kukoistukseensa. Aikoinaan työväen asuinkäytössä ollut raken- nus on jälleenrakennettu vanhaa kunnioitta- en: modernit ratkaisut ja suomalaista designiä henkivä elegantti tyyli sulautuvat täällä sau- mattomasti yhteen rakennuksen ja alueen ar- vokkaan historian kanssa.

Villa Jerusalmissa on neljä tilavaa makuuhuo- netta, joissa on omat ylelliset kylpyhuoneet. Iso ruokailu- ja yhteistila, josta aukeaa näkymä Ky- täjärvelle. Rakennuksen pihapiiriin kuuluu myös oma rantasauna oleskelutiloineen ja aurinkote- rasseineen.

Seuraa Festarigolffia somessa

#festarigolf #redcarpetevent #redcarpetgolf #rockgolf

YHTEISTYÖSSÄ

Elämykset ovat elämän suola

Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?