Kulttuuriterassi_logo_sivuille

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla!

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän. Kesäterassi tarjoaa paikallisille artisteille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen. Terassi on auki säävarauksella maanantaista lauantaihin. Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat sekä muut lisätiedot löydät Kulttuuriterassin somekanavista Facebookista ja Instagramista.

Kulttuuriterassilla nähdään niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä pitkin kesää. Terassille on suunnitteilla musiikin lisäksi myös standup-keikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. Tulevista tapahtumista ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Kulttuuriterassin someissa. Tapahtumat järjestetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmille ajankohdille.

Kulttuuriterassi on auki!

Keikat ja tapahtumat 2021

Tällä hetkellä odotamme hallituksen/avin päätöksiä mahdollisista rajoitusten purkamisista. Toivottavasti pääsemme pian järjestämään myös livetapahtumia. Tiedotamme tästä mahdollisimman pian, pysy kuulolla!

Kulttuuriterassi on auki säävarauksella. Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan terassin sometileillä. Terassi on K-18.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Tapahtumat pidetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan. Ajankohtaisimmat esiintymisajankohdat ja muutokset löydät Kulttuuriterassin someista, joten ota tilit haltuun!

Aukioloajat 13.6. asti

Maanantai: suljettu
Tiistai: 14–22(23)
Keskiviikko: 
14–22(23)
Torstai: 14
–22(23)
Perjantai: 
12–22(23)
Lauantai: 12–22(23)
Sunnuntai: suljettu

Kulttuuriterassi on auki säävarauksella. Mahdolliset muutokset löydät Kulttuuriterassin sosiaalisen median kanavista (facebook/instagram).

Seuraa Kulttuuriterassia somessa

#kulttuuriterassi #kulttuuriterassihyvinkää

Ota yhteyttä

Palaute ja kysymykset:
tuuli@kulttuuriterassi.fi

Esiintyjät:
samuli@kulttuuriterassi.fi