Kulttuuriterassi_logo_sivuille

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla

Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän. Kesäterassi tarjoaa paikallisille artisteille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen. Terassi on auki säävarauksella maanantaista lauantaihin. Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat sekä muut lisätiedot löydät Kulttuuriterassin somekanavista Facebookista ja Instagramista.

Kulttuuriterassilla nähdään niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä pitkin kesää. Terassille on suunnitteilla musiikin lisäksi myös standup-keikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. Tulevista tapahtumista ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Kulttuuriterassin someissa. Tapahtumat järjestetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmille ajankohdille.

Keikat ja tapahtumat 2022

Kesän keikkakalenteri julkaistaan keväällä 2022!

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Tapahtumat pidetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan. Ajankohtaisimmat esiintymisajankohdat ja muutokset löydät Kulttuuriterassin someista, joten ota tilit haltuun!

Aukioloajat

Kulttuuriterassin kesä 2021 on taputeltu ja terassi on siirtynyt talveteloille. Nähdään kesällä 2022!

 

Maanantai: suljettu
Tiistai: 
suljettu
Keskiviikko: 
suljettu
Torstai: 
suljettu
Perjantai: 
suljettu
Lauantai: 
suljettu
Sunnuntai: suljettu

Kulttuuriterassi on auki säävarauksella. Mahdolliset muutokset löydät Kulttuuriterassin sosiaalisen median kanavista (facebook/instagram).

Seuraa Kulttuuriterassia somessa

#kulttuuriterassi #kulttuuriterassihyvinkää

Ota yhteyttä

Palaute ja kysymykset:
info@kulttuuriterassi.fi

Esiintyjät:
info@kulttuuriterassi.fi