Juhli punaisella matolla samalla tehden hyvää!

Ylpeänä esittelemme Red Carpet Gaalaan, joka tänä vuonna muuntautuu ainutlaatuiseksi WWF Itämeri Gaalaksi! WWF Itämeri Gaala yhdistää ainutlaatuisella tavalla Suomen elokuva-alan tähdet, ympäristönsuojelun ja vastuullisuuden varainkeruun myötä.

Red Carpet on sitoutunut luonnon suojelemiseen, ja yhteistyössä WWF:n kanssa haluamme kutsua teidät mukaan tukemaan tärkeää teemaa. Tämän vuoden teemana ja suojelukohteena on Itämeri, erityisesti öljyntorjuntajoukkojen tukeminen. Jokainen osallistuminen ja tuki ovat askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Osallistuminen tapahtumaan on helppoa ja merkityksellistä. Voit hankkia sponsoripöydän gaalasta, jonka tuotoista lahjoitetaan osa WWF:lle.

WWF Itämeri Gaala on enemmän kuin vain elokuvamaailman juhla – se on yhteinen ilta täynnä tunnustuksia elokuvien tekijöille, yllättäviä musiikkiesityksiä ja tähtihetkiä punaisella matolla.

Liity joukkoomme ja osoita tukesi Itämeren suojelemiseksi – yhdessä voimme tehdä hyvää!

Tervetuloa unohtumattomaan iltaan, joka jättää jälkensä niin sydämeen kuin ympäristöönkin.

Kiinnostaako Gaala?

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi nyt!

040 585 1021 |

    ELÄMYKSET OVAT ELÄMÄN SUOLA

    Elämykset kuuluvat erottamattomasti elämään. Vain meidän tapahtumissamme voi elää ”Red Carpet -elämää”. Luomme tästä käsitteen ja annamme sille sisällön. Kuka ei pitäisi iloisista yllätyksistä ja vatsanpohjassa kihelmöivästä jännityksestä?